Aanmelding lidmaatschap DSR

Als je lid wilt worden van DSR zijn er twee opties: direct als volledig trainend lid, of eerst als aspirantlid. Als je nog niet bekend bent met survivalrun, dan raden we je aan eerst via dit proeflidmaatschap kennis te maken met de sport en onze leden.

Als je geen twijfel hebt, al vaker aan survivalruns hebt deelgenomen en/of je traint bij een andere club en je bent toe aan iets nieuws, dan kun je je ook direct als regulier lid inschrijven. De contributie voor reguliere leden bedraagt €15,- per maand (maandelijks opzegbaar).

Voordat je je bij ons kunt aanmelden, dien je wel een SBN-lidnummer te hebben (dit in verband met de ongevallenverzekering tijdens de trainingen). Meld je hiervoor als seizoenslid aan bij de Survivalrun Bond Nederland als je nog geen SBN-nummer hebt.

Daarnaast is het misschien handig nog even de gedragscodes door te nemen die wij hanteren voor een veilige sportomgeving.

Even in het kort:

Trainend lid DSR

  • direct volledig lid
  • SBN-nummer verplicht bij aanmelding
  • €15,- contributie per maand
  • maandelijks opzegbaar

Ga naar het inschrijfformulier [PDF]

Je kunt dit formulier opsturen naar info@dinkelsurvivalrunners.nl. Mocht je toch nog vragen hebben voordat je je wilt aanmelden, mail dan gerust eerst even naar info@dinkelsurvivalrunners.nl, of neem contact op met een van ons.

Iedereen kan meedoen – ook als je weinig geld hebt

Er zijn in Losser veel organisaties die ouders/verzorgers/voogden kunnen helpen om een regeling te vinden die ervoor kan zorgen dat alle kinderen, maar ook volwassenen, mee kunnen doen aan leuke dingen. Bijvoorbeeld actief sporten binnen een sportvereniging, ook als het gezin hiervoor geen of weinig geld heeft. 

Om deze organisaties en regelingen bekender te maken onder de inwoners van Losser, draagt DSR er graag aan bij om meer aandacht te genereren voor dit initiatief. Zo zorgen we ervoor dat Losser nog sportiever & gezonder wordt, en een plaats is waar iedereen mee kan doen!

Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie