Let op: dit is het aanmeldformulier voor senioren. Wil je je aanmelden voor de jeugd, kijk dan hier.

Aanmelding lidmaatschap DSR voor volwassenen

Als je lid wilt worden van DSR zijn er twee opties: direct als volledig trainend lid, of eerst als aspirantlid. Als je nog niet bekend bent met survivalrun, dan raden we je aan eerst een aantal keren vrijblijvend te komen meetrainen als aspirantlid. Dit is de beste manier om kennis te maken met de sport en onze leden.

Als je geen twijfel hebt, al vaker aan survivalruns hebt deelgenomen en/of je traint bij een andere club en je bent toe aan iets nieuws, dan kun je je ook direct als regulier ‘trainend lid’ inschrijven. De contributie voor trainende leden bedraagt €15,- per maand. Daarnaast is er het lidmaatschap voor ‘rustende leden’ (€5,- per maand) voor diegenen die de club willen ondersteunen en wel volwaardig lid van de club willen zijn, maar geen gebruik wensen te maken van de trainingen of trainingsgerelateerde activiteiten en sportfaciliteiten van de vereniging. Beide lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar.

Voordat je je bij ons kunt aanmelden als trainend lid, dien je wel een SBN-lidnummer te hebben. Dit in verband met de ongevallenverzekering tijdens de trainingen. Meld je als SBN seizoenslid aan bij de Survivalrun Bond Nederland als je nog geen SBN-nummer hebt.

Daarnaast is het misschien handig nog even de gedragscodes door te nemen die wij hanteren voor een veilige sportomgeving.

Lidmaatschapsvormen in het kort:

Trainend lid DSR (volwassenen)

  • direct volwaardig verenigingslid
  • SBN-nummer verplicht bij aanmelding
  • €15,- contributie per maand
  • onbeperkt aantal trainingen per week
  • maandelijks opzegbaar

Rustend lid DSR (volwassenen)

  • direct volwaardig verenigingslid
  • €5,- contributie per maand
  • geen deelname aan trainingen of gebruik van sportfaciliteiten
  • maandelijks opzegbaar

Let op: dit aanmeldformulier is voor senioren. Wil je je aanmelden voor de jeugdsurvival, kijk dan hier.

Lidmaatschap wisselen. Ben je al lid maar wil je switchen tussen het trainend en rustend lidmaatschap, mail dan naar info@dinkelsurvivalrunners.nl

Iedereen kan meedoen – ook als je weinig geld hebt

Er zijn in Losser veel organisaties die ouders/verzorgers/voogden kunnen helpen om een regeling te vinden die ervoor kan zorgen dat alle kinderen, maar ook volwassenen, mee kunnen doen aan leuke dingen. Bijvoorbeeld actief sporten binnen een sportvereniging, ook als het gezin hiervoor geen of weinig geld heeft. 

Om deze organisaties en regelingen bekender te maken onder de inwoners van Losser, draagt DSR er graag aan bij om meer aandacht te genereren voor dit initiatief. Zo zorgen we ervoor dat Losser nog sportiever & gezonder wordt, en een plaats is waar iedereen mee kan doen!

Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie