Door je in te schrijven en € 105 te betalen ben je aspirant-lid! Dit bedrag, of elk ander veelvoud van € 15, is een voorschot op je contributie. Dit hoef je dan de eerste maanden dat er getraind kan worden niet meer te betalen.

Een formeel inschrijfformulier is er nog niet, maar we snappen dat jij net zo enthousiast bent als wij! Daarom kun je je voorschot overmaken naar IBAN NL75RABO 0336 6998 67 t.n.v. DinkelSurvivalRunners. Zet in de betalingsomschrijving “lidmaatschap” en je e-mailadres, zodat we je kunnen bereiken. Let op: je mag geen @ gebruiken in de omschrijving (Voorstel: Gebruik aaa[at]bbb.nl).

Bij vragen mag je altijd contact opnemen met info@dinkelsurvivalrunners.nl.

Let wel: omdat we, zoals ook elders beschreven, nog geen trainingsterrein hebben, kunnen we op dit moment nog geen trainingen verzorgen. Bij aanmelding sta je vooraan om deel te nemen aan de eerste training van onze club, maar dat duurt nog even. In de tussentijd kunnen we je echter al wel toevoegen aan verschillende communicatiekanalen die we gebruiken, en kun je een steentje bijdragen aan de fysieke inrichting/bouw van ons trainingsterrein. We leren je hier ook hoe je echte survivalrun-hindernissen moet knuppen!


Iedereen kan meedoen – ook als er geen of weinig geld is

Daarnaast zijn er in Losser veel organisaties die ouders/verzorgers/voogden kunnen helpen om een regeling te vinden die ervoor kan zorgen dat alle kinderen, maar ook volwassenen, mee kunnen doen aan leuke dingen. Bijvoorbeeld actief sporten binnen een sportvereniging, ook als het gezin hiervoor geen of weinig geld heeft. 

Om deze organisaties en regelingen bekender te maken onder de inwoners van Losser, draagt DSR er graag aan bij om meer aandacht te genereren voor dit initiatief. Zo zorgen we ervoor dat Losser nog sportiever & gezonder wordt, en een plaats is waar iedereen mee kan doen!

Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie: